De voordelen van een lidmaatschap

Als beroepsvereniging verenigen we diëtisten en bieden we hen een platform om hun stem te laten gelden. We zetten ons in om op politiek en multidisciplinair vlak de belangen van de diëtist te verdedigen en zorgen voor de bekendheid en zichtbaarheid van de diëtist als betrouwbare en goed opgeleide professional in voeding en diëtetiek. Daarnaast zorgen we voor het up-to-date houden van de diëtist door het voorzien in evidence-based studiedagen en webinars. We trachten de diëtist wegwijs te maken binnen het wettelijke kader en bieden een luisterend oor voor eventuele moeilijkheden die de diëtist ervaart bij het uitoefenen van zijn/haar beroep.

Wie lid is bij ons, mag rekenen op onze onvoorwaardelijke steun. Daarnaast bieden we een hele hoop ledenvoordelen die we steeds proberen uit te breiden. Hieronder vind je een overzicht.

Inbegrepen in het lidmaatschap

Wat zit er nu allemaal inbegrepen in je lidmaatschap? 

Materialen, opleidingen en informatie

Opzoek naar een interessante bijscholing, opleiding of nuttige informatie? Op onze opleiding heb jij als lid alvast korting. Maar wist je dat je via het lidmaatschap ook kortingen hebt op andere opleidingen, materialen en informatie?

werken

Boeken

Wil jij je eenvoudig bijscholen? Een goed boek kan daarbij zeker van pas komen! Vinden veel boeken jouw interesse en wil je ze allemaal? Als lid kun je ze hier alvast met korting aanschaffen.

boeken

Weegschalen en toestellen voor lichaamsanalyse

Heeft jouw praktijk nog geen weegschaal of wil je graag een nieuwe? Als lid van de VBVD ontvang je exclusieve kortingen op weegschalen en toestellen voor lichaamsanalyse. Ontdek hier de toestellen die perfect bij jouw behoeften passen en profiteer van onze ledenvoordelen!

weegschaal

Software

  • Geen overzicht meer over je patiënten? 
  • Moeite met het eenvoudig verzamelen van patiëntendossiers? 

Ontdek hier dan deze softwareoplossingen die je het leven als zelfstandige diëtist een stuk gemakkelijker maken. Als lid geniet je nu ook van exclusieve kortingen.

software

Producten

Voor onze leden werken wij nauw samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Dankzij deze samenwerking kunnen onze leden de producten van deze bedrijven eenvoudiger en voordeliger gebruiken en met vertrouwen aanbevelen aan hun patiënten.

producten