Weegschalen en toestellen voor lichaamsanalyse

Seca body composition analyses

Van Nutrilink ontvang je speciale voorwaarden bij de aanschaf van een SECA mbca  (body composition analyzer) of weegschaal. Er zijn 2 totaal pakketten samengesteld met een mooie korting. Het leasen van een mbca behoort ook tot de mogelijkheden. 

SECA 525

Inbody 120 en Inbody 270

InBody 120 en InBody 270 zijn de weegschalen die veel gebruikt worden binnen de diëtetiek bij zelfstandige diëtisten. leden krijgen kortingen voor beide weegschalen: VBVD Korting: 10% korting en VBVD Groepskorting (5 personen): 15% korting per persoon, met aparte offertes. 

Inbody 120

Akern®

Van Equilibre3 ontvang je een mooie aanbieding voor het BIA 101 | BIVA PRO toestel ter waarde van €500. Er is ook de mogelijkheid tot huurkoop. Equilibre3 gaat nog verder dan het toestel, want je wordt door hen tot een expert getraind in het interpreteren van meetwaarden, lichaamsanalyse en voeding- en hydratatiestatus voor een doelgerichte aanpak bij je cliënt. Dit zowel voor de klinische setting, de ambulante praktijk als bij topsportadvies. Maak alvast kennis met dit toestel en de meerwaarde voor jouw praktijk dankzij hun gratis webinar. 

EQ3

TANITA

Maak nu gebruik van het unieke ledenvoordeel op een professionele TANITA BIA monitor en biedt uw cliënt zeer gepersonaliseerd advies obv. de meest hoogwaardige lichaamssamenstelling analyse. 

Tanita DC-360