Boeken met korting voor leden

Ontdek hier ons assortiment aan boeken met korting.

Uitgeverij Pelckmans

Bij de non-fictie titels hebben ze een uitgebreid aanbod aan experts, die zowel op het vlak van voeding en diëtiek als binnen het bredere gezondheidssegment een meerwaarde kunnen bieden aan de leden van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten. Deze boeken kan je nu exclusief aan 10% korting aankopen, zonder verzendkosten. 

Pelckmans logo

Diabetes Liga

Als lid van de VBVD krijg je korting op het nieuwste diabetes voedingsprotocol, de boeken '111 vragen aan de Diabetes Infolijn' en 'Lekker koken met diabetes'. 

diabetes liga logo

I'm a Foodie Publishing

De boekenserie I'm a Foodie is geschreven én uitgegeven door het team van het gelijknamige evidence based foodcollectief I'm a Foodie uit Nederland. Het team bestaat uit (sport)diëtisten en voedings- & gezondheidswetenschappers. De serie bestaat uit de volgende titels: Eet als een expert (2016), Eet als een atleet (2017), Eet als een expert - Party Time (2018), Eet als een expert - zwanger! (2019), Eet als een atleet: hardloop editie 2020) en Eet als een expert mini (2022). Daarnaast hebben we de Nederlandse rechten van de originele boeken over Intuïtief Eten van Evelyn Tribole & Elyse Resch (2021). Leden krijgen 15% korting op deze interessante boeken! 

logo I'm a foodie

Acco Learn

Acco Learn geeft 20% korting op Acco-titels, 10% op andere titels én gratis verzending. Omdat we ervan overtuigd zijn dat kwalitatieve boeken je succesvoller maken, slaan we met VBVD de handen in elkaar om je het hele jaar door een relevante selectie titels aan te bieden, die je met korting en gratis verzending bestelt. 

Acco learn logo

HÖNGRY

Krijg 15% korting op de HÖNGRY boeken en speelgoed op de webshop. HÖNGRY is een kids concept merk dat kinderen op een fantasievolle manier meer in contact brengt met groenten & fruit. Via verhalen en andere producten laten ze kinderen ontdekken dat groenten en fruit ongelofelijk plezant zijn. 

Hongry

Lannoo

Als lid van de VBVD krijg je 10% korting op de boeken van Lannoo die speciaal voor diëtisten werden uitgekozen. 

logo lannoo

Strak plan

In februari 2024 bracht diëtiste Leen Seminck het boek 'Eet Gewoon' uit. In het boek lees je waardevolle inzichten en praktische handvaten over eetstoornissen. Het is geschreven voor zowel degenen die aan een eetstoornis lijden als voor hun omgeving. Leden van de VBVD krijgen een unieke kortingscode om het boek te bestellen. 

eet gewoon