Materialen, opleidingen en informatie met korting voor leden

VBVD opleidingen

Korting bij deelname aan VBVD studiedagen. Zo kan je je wetenschappelijke bagage en je competenties up-to-date houden, collega's ontmoeten en kennis maken met de nieuwste producten of diensten van de partners en sponsors. Gemiddeld nemen zo'n 200 diëtisten deel aan deze studiedagen. 

vbvd logo

Externe opleidingen

Bij enkele externe partners krijg je ook kortingen als lid van de VBVD. 

externe opleidingen

UNIZO

Als lid van de VBVD krijg je 150 euro korting op de opleiding 'Masterclass Praktijk management voor zorgverstrekkers' van Unizo 

logo Unizo

Diabetes Liga

VBVD leden krijgen een korting voor de e-learning ‘Preventie van diabetes type 2 & Gezonde voeding’, gericht naar diëtisten.

diabetes liga logo

Verzekeringen Protectas Risk management

De VBVD kan jou in samenwerking met haar partner Protectas Risk Management de meest gunstige verzekering beroepsaansprakelijkheid, brand- en autoverzekering aanbieden. En een gratis BA aansprakelijkheidsverzekering voor de begeleiding van stagiairs. 

logo Protectas

Smaakpupil

De tool is te bereiken via www.smaakpupil.app, zodat je Smaakpupil op iedere PC, telefoon of tablet kunt openen. Smaakpupil is een app/tool die mensen met smaakverlies helpt weer te genieten van eten. Dat doet Smaakpupil met behulp van smaaksturing. Door te spelen met geur, structuur, prikkeling, mondgevoel, bereidingswijze en uiteraard de vijf basissmaken, kan smaakverlies beperkt of gecompenseerd worden. Met Smaakpupil geef je jouw cliënten een eenvoudig hulpmiddel waarmee ze thuis aan de slag kunnen met smaaksturing. 

smaakpupil logo

Sportieq

Dit is een multidisciplinaire vereniging die zoveel mogelijk (para)medische professionals uit de sportgeneeskunde in de brede zin van het woord wil samenbrengen om gezond sporten in Vlaanderen wetenschappelijk verantwoord te promoten. VBVD-leden kunnen lid worden bij Gezond Sporten aan een voordelig tarief. 

Sportieq

HappyWebsites

Als lid van de VBVD krijg je bij HappyWebsites kosteloos eerstelijnsadvies via telefoon. Indien gewenst kan het rescue team van HappyWebsites ter plaatse komen voor advies op maat. Daarnaast krijg je als lid van de VBVD 50% korting op de pakketten van HappyWebsites, waarbij je kunt kiezen voor een formule die bij jou (en je website) past. 

happy websites logo

Expo Body Worlds Brugge

De tentoonstelling van BODY WORLDS toont een unieke collectie geplastineerde, echte menselijke lichamen. Dagelijks van 3 mei 2024 t.e.m. 9 maart 2025. 

Body worlds

FoodLove

Als VBVD-lid krijg je 15% korting op de cursussen en materialen van FoodLove.  

foodlove logo

I'm a foodie

I’m a Foodie Symposium editie #4: Voeding, Gezondheid & Microbioom op 15 oktober 2024. 

I'm a foodie symposium