Software met korting voor leden

CGM Oxygen

VBVD-Leden ontvangen een exclusieve korting van 50% korting op de éénmalige dossierkosten voor CGM Oxygen. CGM Oxygen is het ideale pakket voor het beheren van uw patiëntendossier (EPD), administratie en agenda. Tal van extra functionaliteiten zoals het inlezen van eID, trekken van rapporten en statistieken, uitgebreide testen, boekhouding, nevo voedingstabellen, alle e-health functionaliteiten zoals de  eHealthbox, … zorgen voor een vlotte werking. 

CGM logo

Nutrilink

Als VBVD lid ontvang je van Nutrilink maar liefst 134,50 euro korting op de Cloud licentie van NUTRiDiETIST. NUTRiDIETIST beschikt over alle benodigde functionaliteiten voor de praktijk, met onder andere dossierbeheer, onderzoek met metingen en vragenlijsten, behandelplan, opvolging, verslagen, voedingsberekeningen, boekhouding, online betalen, online agenda, veilig mailen met cliënt, videobellen, eet-, beweeg- en leefstijldagboek voor cliënt, etc. Al gebruiker van Nutridietist? Draag een nieuwe gebruiker aan en geniet van een gratis maand. Zit je in de opstartfase van je praktijk? Vraag dan naar het speciale tarief. 

nutrilink logo

Mediris Multi

MediPortal biedt Mediris Multi aan, een softwareprogramma dat het mogelijk maakt om op een veilige manier informatie uit te wisselen met andere zorgverleners. Mediris Multi heeft verschillende tariefplannen met aangepaste prijzen. Er bestaat bijvoorbeeld een goedkopere instapoplossing voor diëtisten in bijberoep en uitgebreidere oplossingen voor diëtisten die meer functies van het pakket willen gebruiken (inclusief agenda). Leden van de VBVD ontvangen (als enige beroepsvereniging) een korting van 30% op de eerste factuur.

MediPortal

My Food Coach and Me

My Food Coach and Me is een e-coaching platform voor diëtisten en hun klanten. Centraal staan het begeleiden, opvolgen en motiveren van de klanten tussen de consulten door, om zo de therapietrouw te verbeteren en doelen beter te kunnen bereiken. Het platform bestaat uit 2 delen: de webapp voor de diëtisten en een mobile app voor de klanten. 

myfoodcoachandme logo

Ambrosia Pro

Als lid mag je 3 maanden gratis gebruik maken van de software (i.p.v. 1 maand). Ambrosia Pro maakt het beheer van cliëntendossiers gemakkelijk, overzichtelijk en weinig tijdrovend. In één overzichtelijk softwarepakket kan je veilig een volledig configureerbaar patiëntendossier bijhouden, een online agenda ter beschikking stellen, voedingsberekeningen uitvoeren, eHealth-verslagen verzenden & lezen, boekhoudkundige administratie maken, enzovoort. Er zijn geen installatiekosten aan verbonden en je kan een account aanmaken binnen de 10 minuten. 

Ambrosia Pro logo

Corilus

CareConnect Essential van Corilus biedt alle noodzakelijke tools voor diëtisten die hun praktijk willen digitaliseren. Je beheert er je patiëntendossiers, communiceert veilig en GDPR-proof met patiënten en werkt vlot samen met collega-zorgverleners. In de toekomst wordt het ook mogelijk om je online agenda te koppelen. Leden testen CareConnect eerst een maand lang gratis uit en krijgen daarna 15% korting. 

logo corilus

Doctena

Als lid van VBVD heb je recht op minimum 20% korting. Startende diëtisten en praktijken kunnen bovendien beroep doen op een gratis proefperiode van 3 maanden. Indien je graag wil weten hoe je met uw Doctena de online bereikbaarheid van jouw praktijk kan vergroten, tijd kan besparen en efficiënter kan werken? 

doctena logo