Terug
9 sep '25
16 sep '25
23 sep '25
30 sep '25

VBVD | 4-delige webinar (opstartende) zelfstandige diëtist

Door VBVD
Online evenement

Weet je niet waar te beginnen als het gaat om het opstarten van je eigen praktijk? 

Dan ben je hier aan het juiste adres! 

In deze 4-delige webinar (opstartende) zelfstandige diëtist delen we waardevolle inzichten, praktische tips en essentiële stappen om jou te begeleiden bij het opzetten van een succesvolle diëtisten praktijk. Van het vinden van je specialiteit tot het opbouwen van een klantenbestand, we behandelen de verschillende zaken die je moet weten om een vliegende start te maken in de wereld van voedingsadvies en gezondheidsbegeleiding. 

Wat kun je verwachten van onze 4-delige webinar (opstartende) zelfstandige diëtist. Leer van experts in de diëtetiek die hun waardevolle inzichten en praktische tips zullen delen om je te helpen in je praktijk. Ontdek gemakkelijke methoden om je website en sociale media uit te bouwen, een netwerk voor jezelf uit te bouwen, wegwijs te raken met het sociaal verzekeringsfonds en nog veel meer. We bieden praktische tools en resources aan die direct toepasbaar zijn voor jou als startende diëtist, waardoor jij zelfverzekerd kan opstarten als zelfstandige diëtist. 

Houd deze pagina in de gaten voor updates over het programma, de sprekers en de inschrijf mogelijkheden.

Programma

Deel 1: 9 september 2025 19u - 21u30
19u00 - 19u05: Welkom (VBVB)
19u05 - 20u30: Tips en trucs voor het opbouwen van een zelfstandige diëtistenpraktijk (Stefanie De Gelas, lifestyle- en businesscoach)
20u30 -21u00: Multidisciplinair samenwerken en onderhouden (Martijn Luppens, Diëtist) 
21u00 - 21u30: De online diëtist: meer dan enkel je sociale media? (Tijl Bertels, diëtist)
21u30:  Afsluiting (VBVD)

Deel 2: 16 september 2025 14u - 17u
14u00 – 14u05: Welkom (VBVD)
14u05 - 14u50: Het ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds (Hanne Moestermans, Acerta)
15u00 - 16u00: Wat met de boekhouding? (Ann Verhoeven, AVP)
16u00 - 16u45: E-health (Dirk Broeckx, e-gezondheid)
16u45: Afsluiting VBVD

Deel 3: 23 september 2025 14u - 16u
14u00 – 14u05: Welkom (VBVD)
14u05 – 14u50: GDPR (Pieter Hendrickx)
14u50 – 16u30: Welke software past bij jou? Demo’s van o.a. Nutrilink, Corilus, Doctena, Accountable, Dexxter en Webhero

Deel 4:  30 september 2025: 19u – 21u: Praktisch terugkommoment
19u00 – 19u05: Welkom (VBVB)
19u05 - 19u30: Samenwerken en netwerken in de eerste lijn  (Kringverantwoordelijke Zohra Daems)
19u30 – 20u30: Praktische informatie (Getuigschriften, 3de betalers, dagontvangsten,...)
20u30 – 21u00: Open moment
 

Praktisch

Inschrijven: 

  • Kan individueel tot en met maandag 8 september 2025 via het inschrijvingsformulier.
  • Inschrijven voor meerdere personen kan via facturatie@vbvd.be indien dit 1 factuur moet zijn.

Tarieven:

All-in:

  • Leden VBVD: € 70,00
  • Studenten: € 45,00 (Enkel indien lid van de VBVD)*
  • Niet leden: € 95,00
  • Commissieleden: € 45,00
  • Kringverantwoordelijken: € 45,00

1 webinar deel:

  • Leden VBVD: € 35,00
  • Studenten: € 25,00 (Enkel indien lid van de VBVD)*
  • Niet leden: € 50,00
  • Commissieleden: € 25,00
  • Kringverantwoordelijken: € 25,00

Nog geen lid van de VBVD? Bekijk onze voordelen en maak je snel lid!
*Let op! Je lidmaatschap moet in orde zijn voor dat je je inschrijft!

** Het Student lidmaatschap voor academiejaar 2024-2025 kan ten laatste aangevraagd worden voor 1 juli 2025. Nadien is dit niet meer mogelijk. Vanaf 1 juli 2025 worden enkel nog een student lidmaatschap aangemaakt voor het academiejaar 2025-2026. 

Locatie:
Online, ten laatste de dag voor de masterclass zal je de praktische informatie ontvangen.

Uitgesteld kijken kan tot 30 november 2025.

Voorwaarden:

  • Annuleren kan tot ten laatste zondag 7 september 2025, na deze datum is betaling verplicht.
  • Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Praktische info en inschrijven.

Kostprijs

  • Leden € 70,00
  • Niet-leden € 95,00
  • Studenten (leden) € 45,00
  • Commissieleden € 50,00
InschrijvenKlik hier voor de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden.