HÖNGRY groenten & fruit voor kids 15% korting op website

HÖNGRY is een kids concept merk dat kinderen op een fantasievolle manier meer in contact brengt met groenten & fruit. Via verhalen en andere producten laten ze kinderen ontdekken dat groenten en fruit ongelofelijk plezant zijn. Voor leden VBVD 15% korting op de HÖNGRY boeken en speelgoed, 10% kortingscode voor patiënten/cliënten.

HÖNGRY doet kinderen headbangen met Freddie Broccoli en lachen met Lola Banaan.
Ontdek HÖNGRY, het kids concept merk dat kinderen op een fantasievolle manier meer in contact brengt met groenten & fruit. Via verhalen en andere producten laten ze kinderen ontdekken dat groenten en fruit ongelofelijk plezant zijn. Onder het motto ‘geen moe’tjes, enkel haha’tjes, maken ze een broccoli even interessant als een brullende dino’.

HÖNGRY werd gestart door ouders Bieke en Mathieu, zij vinden dat het bouwen van een positieve connectie, met fruit en groenten, ook weg van de eettafel belangrijk is. 
Ze vonden weinig materiaal dat hun kleuter en peuter aanspraak en besloten zelf in actie te schieten. 
Zo ontwikkelden ze fruit en groenten personages waarop allerlei producten werden gebaseerd: voorleesboekjes, broccoli tattoos, stijlvolle fruit en groenten kledij, enz.… 
Het goede van groenten en fruit staat centraal maar dan wel in kindertaal, met tonnen fantasie en humor.
 

Login of word lid

En krijg toegang tot de volledige inhoud van deze pagina.