I'm a Foodie: 15% korting
Wetenschap vertalen naar de dagelijkse praktijk dat is wat we doen met onze titels in de boekenserie I'm a Foodie presents. Iedere titel heeft dezelfde opbouw: de tekst is evidence based, praktisch toe te passen met de recepten en ondersteund met duidelijke en mooie infographics. Daarnaast hebben we de Nederlandse rechten van de originele boeken over Intuïtief Eten van Evelyn Tribole & Elyse Resch (2021).
De boekenserie I'm a Foodie is geschreven én uitgegeven door het team van het gelijknamige evidence based foodcollectief I'm a Foodie uit Nederland. Het team bestaat uit (sport)diëtisten en voedings- & gezondheidswetenschappers. De serie bestaat uit de volgende titels:
- Eet als een expert (2016)basisboek over het hoe, wat en waarom van gezonde voeding
- Eet als een atleet (2017) sportvoeding
- Eet als een expert - Party Time (2018) Party Time: 50+ gezonde recepten ontwikkeld door diëtisten uit NL & BE
- Eet als een expert - zwanger! (2019) van zwanger worden tot bevalling
- Eet als een atleet: hardloop editie (2020) focus op hardlopen van amateur tot professional
- Eet als een expert mini (2022) van melkvoeding tot mee-eten van de pot!
- Intuïtief Eten van Evelyn Tribole & Elyse Resch (2021).
Login of word lid
En krijg toegang tot de volledige inhoud van deze pagina.