Ledenvoordeel: Software CGM

VBVD-Leden ontvangen een exclusieve korting van 50% korting op de éénmalige dossierkosten voor CGM Oxygen. Enkel als je ingelogd bent op de website kan je hieronder alle details ontdekken. 

VBVD-leden genieten van een exclusieve korting van 50% op de dossierkosten bij de ingebruikname van de software CGM Oxygen! CGM Oxygen is het ideale pakket voor het beheren van uw patiëntendossier (EPD), administratie en agenda. Tal van extra functionaliteiten zoals het inlezen van eID, trekken van rapporten en statistieken, uitgebreide testen, boekhouding, nevo voedingstabellen, alle e-health functionaliteiten zoals de  eHealthbox, … zorgen voor een vlotte werking.

Werkt u alleen dan heeft u voldoende aan CGM Oxygen Home. Wenst u met meerdere therapeuten of met meerdere disciplines te werken dan kan dat zeker via CGM Oxygen Standard of Small Business. U kunt CGM Oxygen ook aanvullen met tal van leuke modules bv videoconsultatie, Payconiqintegratie, Backup Service, … Contacteer ons voor een offerte op maat. 
CGM Oxygen wordt door onze helpdesk op uw computer geïnstalleerd of ze geven u toegang tot de Cloudomgeving. Tegelijkertijd spenderen ze veel tijd aan de configuratie van uw licentie zodat uw licentie helemaal voor u wordt gepersonaliseerd (uw briefhoofd, logo praktijk, rekeningnummer, agenda, indeling, afspraaktypes, manier van betaling,…) 
Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvende online demonstratie via Info.be@cgm.com of 059/270.570. 

Voordelen VBVD-leden

  • VBVD-Leden ontvangen een exclusieve korting van 50% korting op de éénmalige dossierkosten voor CGM Oxygen. 
  • Gebruiksvriendelijk pakket: zelfs voor iemand zonder veel computerkennis 
  • Genieten van de vele eHealth-functionaliteiten die in de software zijn geïntegreerd. 
  • Modulair opgebouwd. U beslist welke modules voor u interessant zijn. U betaalt enkel voor wat u nodig hebt. 
  • Steeds up-to-date: software wordt steeds aangepast op basis van de laatste wettelijke wijzigingen, verplichtingen, GDPR, … 
  • Digitale handleiding: met één klik in de software te openen. 
  • Professionele support: telefonisch en online door een hoogopgeleid team. 

Login of word lid

En krijg toegang tot de volledige inhoud van deze pagina.