Ledenvoordeel bij HappyWebsites

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat onze leden van een voordeelpakket kunnen genieten bij HappyWebsites. Lees hier alles over het nieuwe partnership.

WIE IS HAPPYWEBSITES?

HappyWebsites helpt zelfstandigen en kleine kmo’s groeien in hun online verhaal met een leuke, betaalbare en professioneel onderhouden website, webshop, alsook social media en online marketing.

Vanuit de hoofdzetel op de Corda Campus te Hasselt (Limburg), één van de grootste technologie- en innovatiecampussen van Europa, bedient deze scale-up zijn klanten over heel Vlaanderen.

HappyWebsites werkt volgens een unieke ‘Website-as-a-Service (WaaS)’-formule: klanten betalen geen dure pré-investering voor hun website of webshop, genieten ongeacht de gekozen HappyService-formule van onbeperkt aanpassingen aan hun website én worden op vaste tijdstippen proactief opgevolgd door de klantenservice van HappyWebsites om hun online verhaal blijvend up-to-date te houden.

HappyWebsites werkt nauw samen met erkende beroepsfederaties die voor hun leden de drempel om online te scoren drastisch willen verlagen, in eerste instantie met kosteloos en vrijblijvend advies, en aansluitend een exclusief aanbod met een fikse korting op de maandelijkse serviceformule van HappyWebsites.
 

WAAROM DIT PARTNERSHIP?

Onze beroepsvereniging wil dat alle leden (groot én klein) onbeperkt toegang krijgen tot de wereld van online marketing, in eerste instantie door hen te voorzien van kosteloos en vrijblijvend eerste- en tweedelijns advies. Aansluitend kunnen de leden aanspraak maken op een sterke reductie in prijs voor de aanmaak én het onderhoud van hun website of webshop.

HappyWebsites engageert zich om hiervoor alle geïnteresseerde leden van onze beroepsvereniging in een persoonlijk gesprek te contacteren.
 

WAT MAG JE ALS LID VAN DE VBVD VERWACHTEN?

Een telefoontje van Karen (of haar collega’s) van HappyWebsites waarin de campagne kort wordt toegelicht en je alvast kosteloos en vrijblijvend eerstelijnsadvies meekrijgt. Wil je meer? Dan komt het Rescue Team van HappyWebsites bij jou langs voor verder advies op maat. Heb je verdere hulp nodig? Dan kan je als lid genieten van een levenslange fikse korting op de abonnementsformule van een website of webshop.

Om zicht te krijgen op het online verhaal van onze leden, hebben we een korte enquête opgesteld. Wil je graag advies ontvangen van HappyWebsites? Laat er dan vrijblijvend je gegevens achter en zij nemen binnenkort contact op met jou!

 

SAMEN AAN DE SLAG? CONTACTEER HAPPYWEBSITES!

Karen Jacobs
Happy Service&Advice

011 96 02 82
karen@happywebsites.be
 

Stefan Vanluyten
Happy Chief

0495 52 21 56
stefan@happywebsites.be