Terug

Diabetes Liga | Terugkomdag Diabeteseducatoren

Fysiek evenement

Noteer nu alvast 16 mei 2024 in jouw agenda, want dan verwelkomen we jullie graag opnieuw op de terugkomdag voor professionals betrokken in de diabeteszorg (Edegem). 

Dit is een ideale gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit het werkveld. Op deze dag krijgen jullie de kans om de nieuwste ontwikkelingen in de diabeteszorg te ontdekken en lezingen bij te wonen die jullie kennis en vaardigheden zullen vergroten. We hebben een inspirerend programma met onder andere: prof. dr. Pieter Gillard, prof. dr. Frank Nobels, prof. dr. Nico De Leu en anderen die graag hun expertise met jullie delen.

Dit event is specifiek voor zorgprofessionals betrokken bij of met interesse in de diabeteszorg: diabeteseducatoren, diëtisten, podologen, apothekers, verpleegkundigen, (para)medici (in opleiding) …

Het symposium komt ook in aanmerking als jaarlijkse bijscholing voor zorgverleners die diabeteseducatie wensen te geven in het kader van het nieuwe opstarttraject voor personen met diabetes type 2.

Praktische info en inschrijven.

Meer informatie vind je hier!